Кафедра
Инженерных дисциплин
 
Краснодонский факультет инженерии и менеджмента
Восточноукраинского национального университета
имени Владимира Даля
Чт, 28.03.2024, 13:14
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Форма входа

Категории раздела
Новости Факультета!!! [141]
Новости нашего региона [484]
Новости науки и техники [1134]
IT- новости [933]
Авто-новости [98]
Сообщения об интересных событиях [414]
Зарубежные новости [203]
Новости материаловедения [74]
Водород [28]
Сведения о влиянии водорода. Водородная энергетика.
Здоровье [126]
Новости образования [48]
Новости университета [43]
Новости Украины [70]
Разное [320]
Триботехника [1]
Компьютерные игры [43]
Программирование [9]
Подготовка к поступлению [162]

Поиск

Главная » 2010 » Февраль » 26 » Учнів-переможців унікальної освітньої програми на базі Далівського університету урочисто привітали з перемогою у відбірковому турі
21:12
Учнів-переможців унікальної освітньої програми на базі Далівського університету урочисто привітали з перемогою у відбірковому турі
Учнів-переможців унікальної освітньої програми на базі Далівського університету урочисто привітали з перемогою у відбірковому турі

Переможці відкритого конкурсу для участі у Програмі стипендій з вивчення англійської мови English Access Microscholarship Program (Access Program) на базі Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля вже приступили до занять. Сертифікати про початок програми учням вручив особисто Аташе Посольства США в Україні з питань викладання англійської мови Томас Сантос.

Далівський університет у минулому році виграв грант Посольства США в Україні на безкоштовне проведення Програми з вивчення англійської мови для учнів старших класів міста Луганська з малозабезпечених родин. Таких програм на всю Україну тільки дві: у Севастополі та Луганську. У жовтні-листопаді всі охочі взяти участь у програмі проходили співбесіду та подавали необхідні документи: аплікаційну конкурсну форму та коротке есе. За підсумками конкурсу з більше сотні претендентів було відібрано 60 учнів.

З січня учні вже приступили до занять у чотирьох групах відповідно до рівня володіння мовою. Викладання ведуть чотири кращі фахівці – викладачі Далівського університету. Для занять виділена спеціальна комп’ютерізована аудиторія.

«Ми раді, що саме у СНУ ім. В.Даля реалізується ця програма, оскільки університет своєю освітньою міжнародною діяльністю має дуже добру репутацію у Посольстві США в Україні, - розповів Аташе Посольства США в Україні з питань викладання англійської мови Томас Сантос. - Яскравий приклад – продовження терміну ще на рік ще однієї діючої освітньої програми, яка передбачає викладання протягом року англійської в університеті безпосередньо носієм мови».

Учні будуть вивчати англійську мову протягом двох років за комунікативною методикою із використанням американських навчальних посібників. Програма передбачає заняття з англійської мови в позакласний час три рази на тиждень, включаючи роботу з комп’ютером, участь у громадських та культурних заходах, а також інтенсивні літні мовні школи протягом двох тижнів у червні 2010 і 2011 року. Після закінчення програми учасники отримають сертифікати від Посольства США в Україні.

«Я пішов вивчати англійську, бо її знання дасть перепустку в інший, вищій світ, в провідні університети, - розповів учасник програми Олександр Юрік. - Займатися мовою за цією програмою цікаво та ефективно. Я прийшов сюди коли зовсім не міг формулювати речення, а зараз це мені вже добре вдається».


http://snu.edu.ua/index.php?nmode=1009

Категория: Новости нашего региона | Просмотров: 580 | Добавил: Professor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Мы - Далевцы!

Календарь
«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архив записей

Наши партнёры
  • Кафедра гуманитарных и социально-экономических дисциплин
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Copyright MyCorp © 2024     Created by Alex Kalinin