Кафедра
Инженерных дисциплин
 
Краснодонский факультет инженерии и менеджмента
Восточноукраинского национального университета
имени Владимира Даля
Вт, 19.03.2024, 06:54
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Форма входа

Категории раздела
Новости Факультета!!! [141]
Новости нашего региона [484]
Новости науки и техники [1134]
IT- новости [933]
Авто-новости [98]
Сообщения об интересных событиях [414]
Зарубежные новости [203]
Новости материаловедения [74]
Водород [28]
Сведения о влиянии водорода. Водородная энергетика.
Здоровье [126]
Новости образования [48]
Новости университета [43]
Новости Украины [70]
Разное [320]
Триботехника [1]
Компьютерные игры [43]
Программирование [9]
Подготовка к поступлению [162]

Поиск

Главная » Новости университета
1 2 3 ... 8 9 »
Далевский силач Дима Семененко взял серебро на Чемпионате мира
Студент Восточноукраинского национального университета имени Владимира Даля Дмитрий Семененко на 28-ом Чемпионате мира по пауэрлифтингу среди юниоров (возраст участников 19-23 года) стал серебряным призером, подняв в сумме упражнений вес в 947,5 кг. Дмитрий – студент IV курса факультета систем рельсовых коммуникаций и многократным победителем юниорских чемпионатов, как Украины, так и мира. В этом году соревнования проходили в чешском городе Пльзень и собрали 330 спортсменов из 33 стран со всего мира. Трудностью этого чемпионата для Дмитрия стал новый вес, который он набрал в последние несколько месяцев. Теперь далевец выступает в новой для него весовой категории. «Это очень тяжело переходить так быстро в новую весовую категорию. Он еще даже не успел привыкнуть к новому весу. Ведь для закрепления результата необходимы тренировки. Дима, всего два месяца назад выигравший чемпионат Европы в весовой категории до 90 кг, в Чехии уже выступал среди спортсменов, чей собственный вес не превышает 100 кг. Это серьезные перемены, к которым должен привыкнуть организм», - отмечает тренер Дмитрия Семененко Сергей Галлий. Сам спортсмен на перемены смотрит более уверенно. Считает, что справится с новой категорией и новыми нормативами. Хотя и не отрицает, что ему было сложно. «Основным соперником был россиянин. Проиграл ему только 2,5 килограмма. Сложным стало уп ... Читать дальше »
Категория: Новости университета | Просмотров: 887 | Добавил: Professor | Дата: 08.09.2010 | Комментарии (0)

.

Дмитро Семененко взяв срібло на Чемпіонаті світу
Студент Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля Дмитро Семененко на 28-му Чемпіонаті світу з пауерліфтингу серед юніорів (вік учасників 19-23 роки) став срібним призером, піднявши в сумі вправ вагу в 947,5 кг. Дмитро є студентом IV курсу на факультеті систем рейкових комунікацій і багаторазовим переможцем юніорських чемпіонатів, як України, так і світу. У цьому році змагання проходили в чеському місті Пльзень і зібрали 330 спортсменів з 33 країн зі всього світу. Складністю цього чемпіонату для Дмитра стала нова вага, яку він набрав в останні кілька місяців. Тепер далівець виступає в новій для нього ваговій категорії. «Це дуже важко переходити так швидко в нову вагову категорію. Він ще навіть не встиг звикнути до нової ваги. Адже для закріплення результату необхідні тренування. Дмитро всього два місяці тому виграв чемпіонат Європи у ваговій категорії до 90 кг в Чехії вже виступав серед спортсменів, чия власна вага не перевищує 100 кг. Це серйозні зміни, до яких повинен звикнути організм», - зазначає тренер Дмитра Семененко Сергій Галій. Сам спортсмен на зміни дивиться більш впевнено. Вважає, що впорається з новою категорією і новими нормативами. Хоча й не заперечує, що йому було складно. «Основним суперником був росіянин. Програв йому тільки 2,5 кілограма. Складним стала вправа «тяга», саме в ній була найбільша боротьба за перше місце », ... Читать дальше »
Категория: Новости университета | Просмотров: 640 | Добавил: Professor | Дата: 08.09.2010 | Комментарии (0)

Далівські археологи знайшли унікальні поховання епохи бронзи

Фахівці Археологічного науково-дослідного центру «Спадщина» Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля виявили під Лисичанськом унікальні поховання стародавніх катакомбних племен.

У розкопках чергової успішно завершеної експедиції Далівського університету взяли участь близько 30 осіб. Крім співробітників Археологічного центру «Спадщина» і Археологічного музею, до неї увійшли добровольці зі студентів та випускників юридичного факультету університету, які вирішили присвятити свої канікули благородній справі охорони і вивчення національної історико-культурної спадщини (Олексій Риндич, Роман Пономарьов, Єлизавета Стадник, Денис Іщенко, Костянтин Євтушко, Дмитро Багліков та інші). «У поточному польовому сезоні археологам університету, на базі якого спільним наказом МОН і НАН України утворено Східноукраїнський відділ Інституту археології НАН України, треба було провести охоронні розкопки курганів, які руйнуються, виявлених в ході інвентаризації пам`яток археології на території Лисичанської міської ради, - розповів керівник Археологічного науково-дослідного центру «Спадщина» професор Сергій Санжаров. - З цією метою між СНУ ім. В. Даля та Лисичанською міськрадою був укладений договір про співпрацю і створен ... Читать дальше »
Категория: Новости университета | Просмотров: 621 | Добавил: Professor | Дата: 03.09.2010 | Комментарии (0)

Далівський університет представив Україну на міжнародній виставці «CHAPEAU - 2010»

На щорічній міжнародній виставці головних уборів «CHAPEAU - 2010» делегація з Луганська у складі викладачів та студентів Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля представили колекцію під назвою «Осінній тріумф».

Як розповіла завідувачка кафедрою «Легкої і харчової промисловості» Інна Дейнека, виставка проходила в середині серпня. Показати свої роботи та майстерність на захід приїхали представники з країн СНД і далекого зарубіжжя. Україну на «CHAPEAU - 2010» представляли тільки луганчани. «На виставку їздили чотири представники нашого університету. Це викладач і три студентки спеціальності «Швейні вироби», які є учасницями «Студентського будинку моделей», - зазначила Інна Дейнека. Луганчанки Наталія Бобровська, Олена Ворожкова та Оксана Козлова представили свою колекцію «Осінній тріумф» в рамках показу, в якому взяли участь навчальні заклади. Далівчанкі представили своє бачення головних уборів, серед яких також були присутні моделі і з козирками. Чи стане така модель новим трендом осені-зими цього року, луганчани дізнаються з настанням холодів. «Всі учасники отримали пам`ятні дипломи та незабутній досвід. Когось конкретно журі, у складі якого був і В`ячеслав Зайцев, не виділяло. Тим більше, що навчальним закладам було б важко змагатися з професіоналами, я ... Читать дальше »
Категория: Новости университета | Просмотров: 659 | Добавил: Professor | Дата: 03.09.2010 | Комментарии (0)

Veni Vidi Vici - Прийшов. Побачив. Переміг.

Саме під таким гаслом цього року проходив прийом документів у вузи нашої країни. 2010 рік з прийняттям нових правил прийому привніс нововведення, які не всі змогли прийняти, зрозуміти або оцінити. Проте все найтяжче вже позаду. Тепер залишився останній ривок - підвести підсумки «Вступної компанії 2010 року».

У Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля в цьому році подали заяв на навчання понад 15 тисяч осіб. Не всі з них змогли стати далівцями, оскільки кількість бюджетних місць обмежена. За результатами конкурсу сертифікатів, 1400 абітурієнтів стали студентами університету бюджетної форми навчання базового вузу. І ця цифра лише по Луганську. Адже університету підпорядковані ще й кілька підрозділів, розташованих у ряді міст Луганської області та в Автономній Республіці Крим. За словами відповідального секретаря приймальної комісії СНУ ім. В.Даля Дмитра Марченка, щоб дізнатися загальну цифру бюджетних місць по усьому університету, потрібно трохи почекати, оскільки ще не всі підрозділи надіслали свої звіти. А кількість «контрактників» стане відома тільки після 30 серпня: саме до цього терміну будуть прийматися заяви на навчання на контрактній основі. Яким же спеціальностям в цьому році найбільше віддавали перевагу вчора ... Читать дальше »
Категория: Новости университета | Просмотров: 1678 | Добавил: Professor | Дата: 29.08.2010 | Комментарии (0)

Мы - Далевцы!

Календарь
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Наши партнёры
  • Кафедра гуманитарных и социально-экономических дисциплин
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Copyright MyCorp © 2024     Created by Alex Kalinin