Кафедра
Инженерных дисциплин
 
Краснодонский факультет инженерии и менеджмента
Восточноукраинского национального университета
имени Владимира Даля
Чт, 28.03.2024, 12:59
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Форма входа

Категории раздела
Новости Факультета!!! [141]
Новости нашего региона [484]
Новости науки и техники [1134]
IT- новости [933]
Авто-новости [98]
Сообщения об интересных событиях [414]
Зарубежные новости [203]
Новости материаловедения [74]
Водород [28]
Сведения о влиянии водорода. Водородная энергетика.
Здоровье [126]
Новости образования [48]
Новости университета [43]
Новости Украины [70]
Разное [320]
Триботехника [1]
Компьютерные игры [43]
Программирование [9]
Подготовка к поступлению [162]

Поиск

Главная » 2010 » Февраль » 16 » Образ Калугіної та Новосельцева приніс студентам перемогу в конкурсі закоханих
17:50
Образ Калугіної та Новосельцева приніс студентам перемогу в конкурсі закоханих
Образ Калугіної та Новосельцева приніс студентам перемогу в конкурсі закоханих

Студенти Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля зустрічають День святого Валентина за власними студентськими традиціями: поштою «валентинок», конкурсами та піснями на факультетах. Родзинкою святкування став традиційний загальноуніверситетський конкурс на кращих закоханих університету «Пара року», який пройшов у в Sound hall «Opera».

Автори сценарію – лідери студентського самоврядування забажали перенести традиційні для такого виду шоу конкурси в максимально незвичайний формат. Так і народилась ідея, за якою пари представили відомі закохані пари всіх часів та народів. Загальний ритм заходу підігрівали і влучні образи ведучих, які предстали перед глядачами в ролі Афродіти та Аполона.

Всього у конкурсі взяли участь шість пар. Сценічний образ та його творче відтворення на сцені робили самостійно. Далівці обрали дуже колоритні пари. Так, перед глядачами та членами журі предстали Майстер і Маргарита у виконанні Олександра і Катерини з факультету менеджменту, Новосельцев і Калугіна, представлені Максимом і Дарією з факультету масових комунікацій, Джон Кеннеді і Мерлін Монро, блискуче виконані Олексієм та Аліною, студентами юридичного факультету, містер і місіс Сміт у представлені Віталія та Наталії з факультету прикладної механіки та матеріалознавства. Далівці виявили зацікавленість і, здавалося б, до менш позитивних образів з історії.

Закоханим парам належало пройти три конкурси: презентацію, танець та зізнання в коханні. Творчі ідеї та відтворення їх на сцені вдалися парам блискуче. Особливо схвилювали образи Графа Дракули та його коханої Єлизавети, які впродовж всього шоу залишалися вірними образу – жодної усмішки з вуст. На конкурсі «Презентація» вони зворушливо зіграли діалог, у якому розповіли на які жертви пішла Єлизавета заради свого Графа. У Віталія і Наталії сцена сварки з кінофільму «Містер і місіс Сміт» полягла в основу їх виступу у конкурсі «Зізнання в коханні». Другий конкурс відзначився доброю танцювальною підготовкою та неперевершеністю постановки.

За думкою журі кращою парою року стали Максим Діптан і Дар’я Зарва, які підкорили артистизмом у виконанні образів Новосельцева та Калугіної з відомого кінофільму «Службовий роман». Цей сценічний образ обраний невипадково – Максим і Дар’я грають у команді КВК «Дешево та сердито» факультету масових комунікацій, де вже входили в одній із мініатюр в образи Новосельцева та Калугіної. Сюжетна лінія фільму та крилаті вислови з нього лягли в основу конкурсу «Презентація». У другому конкурсі пара з урахуванням образу станцювала танго. У конкурсі «Зізнання в коханні» герої перенеслися у наш час – в програму «Все для тебе», до якої Новосельцев пішов аби змінитися для своєї коханої.

Друге місце посіли Віталій і Наталія (Містер та місіс Сміт), третє – Олександр і Катерина (Майстер і Маргарита). У номінації «Найбільш вдале втілення образу» перемогли Дмитро і Дар’я, які високоартистично відтворили складні образи Графа Дракули і його коханої Єлизавети. Приз глядацьких симпатій завоювали Євген і Наталія з факультету комп’ютерних наук.

http://snu.edu.ua/index.php?nmode=1004

Категория: Новости нашего региона | Просмотров: 803 | Добавил: Professor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Мы - Далевцы!

Календарь
«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архив записей

Наши партнёры
  • Кафедра гуманитарных и социально-экономических дисциплин
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Copyright MyCorp © 2024     Created by Alex Kalinin