Кафедра
Инженерных дисциплин
 
Краснодонский факультет инженерии и менеджмента
Восточноукраинского национального университета
имени Владимира Даля
Пт, 26.04.2024, 01:15
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Форма входа

Категории раздела
Новости Факультета!!! [141]
Новости нашего региона [484]
Новости науки и техники [1134]
IT- новости [933]
Авто-новости [98]
Сообщения об интересных событиях [414]
Зарубежные новости [203]
Новости материаловедения [74]
Водород [28]
Сведения о влиянии водорода. Водородная энергетика.
Здоровье [126]
Новости образования [48]
Новости университета [43]
Новости Украины [70]
Разное [320]
Триботехника [1]
Компьютерные игры [43]
Программирование [9]
Подготовка к поступлению [162]

Поиск

Главная » 2010 » Январь » 12 » Ігри 1/4 фіналу Луганської Ліги КВН
18:22
Ігри 1/4 фіналу Луганської Ліги КВН
Ігри 1/4 фіналу Луганської Ліги КВН

Ляльковий театр для дорослих, коментатори, що розбираються майже у всіх видах спорту, бабуся, продавець "Млинку” та інші – всі ці образи можна було побачити 23 квітня у Великій актовій залі ЛНУ імені Тараса Шевченка. Тому що саме цього дня пройшла перша гра 1/4 фіналу Відкритої Луганської Студентської Ліги КВН.

Тема гри – "Йдемо на рекорд”. Команди грали чотири конкурси: вітання, розминку, озвучення і музичне домашнє завдання, після чого за результатами гри до півфіналу потрапляють лише дві команди. За "путівки” до наступного етапу боролися "Псевдо друзья” (м. Луганськ), "Веселые старты” (ІФВіС ЛНУ імені Тараса Шевченка), "Дети Арбата” (м. Луганськ), "Свидетели Горбачова” (м. Краснодон), "Зарядись” (м. Луганськ). Судили зустріч Віктор Тарасов (капітан команди КВН "100%”), Юрій Дацик (заступник директора "Брокбізнесбанку”), Володимир Мороз (голова профкому студентів ЛНУ), Вадим Данієлян (депутат обласної ради), Володимир Ткаченко (директор телеканалу "ІРТА”).
Розпочалася гра, як завжди, з невеликого розігрівання глядачів. Готовність залу підтримати команди і просто посміятися "перевіряв” редактор ліги Руслан Мірзаєв. Приємно здивувало те, що зал був повний, і нарешті виправдовуються слова пісні "...в нашому залі немає порожнього місця”.
Тема вітання "Стрибок вище за голову”, і починає перший конкурс команда "Псевдо друзья”. Другими на сцену вийшли «Веселые старты». Образливо, що другий рік поспіль хлопці не долають бар'єр «чверті». Команда розпочала з теми „Весна”. Дівчата в міні-спідницях», підколи в адресу одного з учасників команди Рудого. Не дивлячись на той факт, що раніше ці теми в зал «заходили», та цього разу глядач реагував не так добре. Зате мініатюри «Форт Буаяр в Луганську», «журналісти у 18 столітті» зал прийняв на ура!».
Сильне вітання за рахунок дитини і афроамериканця стає традицією у «Детей Арбата». «Виграшні номери» були сконцентровані саме на них. Повернення дембеля – афроамериканця, який шукає свого земляка з Белокуракино – дуже смішно! Мініатюри із Владом завжди «заходять» в зал. І цього разу його вихід теж усім сподобався.

Команда "Зарядись” виправдала свою назву, але стиль "мініатюр”, дуже вибивався на фоні їх суперників. "Побачення комарів”, "Людина в офісі”, "Борис Апрель у 9-й полікліниці”, "Змагання з ледарства” – всі мініатюри відрізнялися оригінальністю, але не вистачало текстових жартів, може тому команді і не поставили вищий бал.
І закінчували перший конкурс "Свидетели Горбачова”. "Запарки” зі звуком під час відбиття не перешкодили команді одержати вищий бал. Адже в КВН головне – це гумор! "Лелека несе Верастюка”, реклама "Качан твого автомобільного шляху” – шикарні візуалки. "Пробки в Краснодоні”, "Розбір польотів після Олімпіади” – глядачам сподобалися всі мініатюри.
Другий конкурс – розминка. Цього разу команди тягнули питання, як на іспитах, у ведучого, і .старались відповісти смішно. На жаль, команди нововведення зрозуміли не відразу , тому розминка була слабенькою. Та все ж сильні відповіді були.
Третій конкурс – озвучення. Команди повинні були озвучити уривок із фільму тривалістю не більше 3-х хвилин. Порадували озвученням "Весел ые старты” (фільм "Таксі– 4”). Україна на з'їзді великої двадцятки, точніше за нас туди не кликали – ми самі приїхали. Так з політиків ще ніколи наші глядачі не сміялися! Члени команди "Зарядись” порадували нарізками із фільмів з Джимом Керрі. І закінчували третій конкурс представники м. Краснодон (фільм "Тарас Бульба”). Кого відправити на "Євробачення” – головне питання озвучення! Зал посміявся від душі. Підкололи і Поплавського, і Лободу, і Козловського, і навіть Боярський не залишився без уваги!
Останній і вирішальний конкурс гри – музичне домашнє завдання. Тема: «Творимо історію». Починали «Веселые старты». Хлопці здивували піснею групи «Любе» про мушкетерів; спортивними коментаторами, що розбираються майже у всіх видах спорту; звичайно ж, порадували фінальною піснею про Україну.
Продовжували конкурс «Дети Арбата». Мініатюри про пенсіонерів, «Муха-Цокотуха», дитячий театр дорослого глядача – смішно. Але загальна проблема обох команд: музичне домашнє завдання «напхане» піснями без смішних текстових зв'язок, лише оголошення мініатюр.
Продовжувала тему «Дона Карлеоне» команда «Зарядись». Гравці цієї команди ще в 1/8 фіналу показували знамениту родину. На цей раз жартували про народження ще одного сина. Різноманітність музичних стилів у конкурсі порадувала, але мініатюри «не розривали». «Школа гангстерів», «Дуже серйозна справа» – хороші ідеї, але було видно невпевнену їх подачу гравцями.
І закінчували конкурс «Свидетели Горбачова». Пісня, яку учасники склали, вигадавши текст по строчці, пояснення: «Що таке добре, а що таке погано», мініатюра «продавець Млинців» і фіналка – сильне музичне домашнє завдання.
Загальні бали за гру:
« Псевдо друзья» – 16,2
« Веселые старты» – 15,8
« Дети Арбата» – 17,2
« Зарядись» – 16,2
« Свидетели Горбачова» – 18,4
Таким чином, до півфіналу проходять дві команди: «Свидетели Горбачова» і «Дети Арбата».

28-го квітня у Великій актовій залі ЛНУ імені Тараса Шевченка пройшла друга чверть фіналу "Сезону рекордів” Відкритої Луганської Ліги КВН. Структура гри – 5 команд на сцені: «Другой мир» (ЛДУВС ім. Е.А.Дідоренка), «Два капитана» (м. Луганськ), «ДТП» (ЛНАУ), «5-й размер» (ФУФ ЛНУ імені Тараса Шевченка), «До Лампочки!» (СНУ ім. В.Даля); з них лише дві команди потрапляють до півфіналу.
Судили зустріч Віктор Тарасов (капітан команди КВН "100%”), Юрій Дацик (заступник директора "Брокбізнесбанку”), Володимир Мороз (голова профкому студентів ЛНУ), Вадим Данієлян (депутат обласної ради), Ігор Плешечкін (начальник відділу маркетингу компанії "Каре”). Гра включала 4 конкурси, а саме: вітання, розминку, озвучення і музичне домашнє завдання.
Гра обіцяла бути не тільки сильною, але і непередбачуваною. Якщо в першій грі можна було виділити лідерів, то тут кожен міг як виграти за рахунок одного конкурсу, так і програти. Порівнюючи з першою грою, хочеться відзначити переваги другої. По-перше, жодних технічних помилок, починаючи від звуку і закінчуючи підрахунками балів. По-друге, відмінно відпрацювали групи підтримки. Найгучніша та найяскравіша була в команди з ЛДУВС ім. Е.А.Дідоренка. Окрім цього, це була перша гра, коли зал "розгойдався” відразу. І, звичайно ж, найголовніша відмінність – команди. Всі 5 команд запам'яталися в 1/8 своїми різноманітними „фішками”.
" Другой мир” продемонстрували "пляжне караоке”, гру одного актора. У команди "Два капитана” був цілісний виступ, більше схожий на музичне домашнє завдання; "ДТП” – мініатюри в стилі "космос” і дуже смішний конкурс однієї пісні про гопників; "5-й размер” – жарт про чемпіонів минулого сезону команда "Stop-контроль”; "До Лампочки!” – "космос” і дуже красиві пісні!
В останньому конкурсі команди демонстрували музичне домашнє завдання! Починала команда "ДТП”! 19-те століття. Парубок приводить дівчину знайомитись з батьками. По реакції залу було зрозуміло, що в нашому столітті, з такими проблемами стикався багато хто! Костюми та пісні додавали свою оригінальність до цього виступу.

" Два капитана” продовжили радувати фокусником! Цього разу вони читали думки Руслана Мірзаєва, піднімали рівень гемоглобіну у ведучого Ярослава Бурдовіцина, взагалі продовжували "розривати” зал!
"5-й размер” в останньому конкурсі "злилися”! Було видно, що дівчата турбувалися із-за результатів, і лише наприцінці виступу змогли зібратися! Фіналка теж дуже сподобалася і здивувала глядачів.
Пірати з команди "Другой мир” не залишили байдужим нікого! Начебто і тема заїжджена: про піратів в кожній лізі жартували, і золото – це наступна гра, але як по-новому виглядало!
І завершували гру "До Лампочки!”. Карапульки, хлопець показує все свої таланти, щоб сподобатися дівчатам, Білан утретє їде на "Євробачення” – команда вкотре підтвердила, що вона – одна з най співучихсамих співаючих команд ліги!
Підсумки гри:
Другой мир – 19,6
5-й размер – 15,6
Два капитана – 18,4
До Лампочки! – 16,8
ДТП – 19,4.
Згідно з результатами по всіх конкурсах до півфіналу проходять команди "Інший світ” і " ДТП ”!

На третій грі 1/4 фіналу Відкритої Луганської Студентської Ліги КВН знову зібрався повний зал уболівальників і прихильників гри. Чомусь згадалася пісня з 45-річного ювілею КВНу. Сумно... Сумно від того, що в цьому навчальному році 5-го травня пройшла остання гра КВН, а саме третя чверть фіналу «Сезону рекордів». А це означає, що на час літніх канікул ми прощаємося з командами. З одними до вересня, а з деякими вже до наступного сезону.
Та не будемо про сумне. Повернемося до гри. Третя гра ? фіналу, в порівнянні з іншими, була не найсильнішою, але найнесподіванішою! Чотири команди: «БМВ» (м. Краснодон), «Реверс» (ІЕБ ЛНУ ім. Т.Шевченко), «Stop-контроль» (м. Луганськ), «Сообразим на троих» (ФІМ ім. Т.Шевченко) боролися за дві «путівки» до півфіналу. На жаль, «Шутки в сторону» не виступали. Судили гру Віктор Тарасов (капітан команди КВН "100%”), Юрій Дацик (заступник директора "Брокбізнесбанку”), Володимир Мороз (голова профкому студентів ЛНУ ім. Т.Шевченко), Вадим Данієлян (депутат обласної ради), Ігор Плешечкин (начальник відділу маркетингу компанії "Каре”). Формат гри був той же.
Розпочинали гру гості з Краснодону – команда КВН " БМВ ”. Нагадаю, що за результатами гри 1/8 фіналу команду добрали, і фонова музика при виході команди на сцену нагадувала про це.
"Ми очманіли після того, як потрапили в ящик”. Не знаю, наскільки команда "очманіла”, але глядача сильним вітанням шокувала. « Черга до Жеку», «Сім'я грабіжників», «Зустріч «Заря»- «Динамо» – простий гумор, але дуже смішний. Дійсно, шалені мініатюри «Подзвони мені», «Улюблені мініатюри нашого мера», «Геймери в жіночому гуртожитку».
Наступними на сцену вийшли «Сообразим на троих». Команда продовжувала радувати глядачів мініатюрою про охоронців супермаркетів. Цього разу вони були на літньому відпочинку. Схожими за форматом виявилися мініатюри «Звичайний робочий день диспетчерів таксі», «Лікуємося шопінготерапією». Добре сприйняв зал жарт про Віктора Ющенка після здачі крові.
Враховуючи те, що учасники команди не перший сезон у КВНі, все ж таки не вистачало упевненості в подачі, а тому деякі жарти не сприйнялися залом так, як хотілося б!
Команда "Реверс” продовжує "тиснути” глядачів своїм стилем. Підколи між собою виглядають набагато краще, ніж жарти в адресу суперників – і по-доброму, і смішно.

І закінчував перший конкурс чемпіон минулого сезону «Stop-контроль» . Чи то зміну стилю зал не зрозумів, чи то доля у хлопців така – «в чверті не везе», але на глядача «зайшло» не все. Війна форматів, розподіл на на дві команди «STOP» і «Контроль» – ідея дуже хороша.
Rap, без якого виступ команди вже здається неможливим, монотонна подача текстівок, мініатюри було відіграно одними гравцями з драйвом, іншими – буденно. "Випадок в магазині”, "Бабуся 50 centa”, "Зоопарк” – змагання двох команд. І якщо «STOP» прагнули розсмішити, то метою „Контролю” було зламати перших.
Розминка на цей раз була дуже слабкою. Що з командами відбулося? Дотепер не зрозуміло! В основному відповідали «STOP- Контроль» і « БМВ ». Інші або невдало, або взагалі мовчали! Відповіді ж « БМВ » будувалися на жартах в адресу Максима Ісаєва – учасник команди «STOP- Контроль». У більшості випадків відповіді пішли «в тишу».
Третій конкурс – озвучення! У порівнянні з першою і другою чвертю, в цій грі всі команди показали високий рівень. «Stop - Контроль» здивував інтерв'ю О.С.Пушкина в програмі Тіни Канделакі «Деталі», «Реверс» відправив Микиту Міхалкова до Монголії, «Сообразим на троих» фільм «300 спартанців» присвятив справжнім чоловікам. « БМВ » створили свій рекорд кінопрокату - озвучивши «Винни-пуха» за мотивами фільму Гая Річчи «Карти, гроші, два столи».
І останній конкурс – музичне домашнє завдання у деяких команд нагадував конкурс однієї пісні. Так, « STOP- Контроль» показав свого «Доктора Хауса», порадував сектою «Свідками «Мівіни», і здивував, заявивши, що Сонце у нас не одне!
"Сообразим на троих” продовжували музичне домашнє завдання + конкурс однієї пісні, так як велику частину часу займала одна пісня. Пісня хору КРИЗИ і проблеми в шоу-бізнесі – теми актуальні, але залом були прийняті не дуже активно.
БМВ ” продемонстрували свою історію про Пушкіна, яку творив Стівен Кінг! Переплетення класичних історичних фактів, які ми знаємо з дитинства, з новою інформацією про письменника – дуже цікаво! Команда показала дуель Пушкіна, що веде Ярослава Бурдовіцина та Олександра, – тренування перед зустріччю з Дантесом. Секундні паузи, правильні акценти в подачі, пісні і ось вони – вищі бали! І звичайно ж подяка глядачів, які довго аплодували після виступу.
" П'єса за мотивами гувернантки генерала Деникіна”. Чимось цей виступ "Реверсу” нагадав СТЕМ фіналу минулого сезону! Смішно, несподівано!!! Складно виділити, з чого більше сміявся глядач: з тексту чи з подачі! Танець команди просто "розірвав зал”. Це саме та ситуація, коли краще побачити один раз, чим кілька разів прочитати в статті. Тому недивно, що костюмований виступ з сильним гумором, веселими піснями, смішним танком теж отримав вищі бали!
"БМВ – 18,4
"Сообразим на троих” – 14,8
"Реверс” – 18,0
«STOP- Контроль» – 17,2
Таким чином «путівки» до півфіналу отримали команди « БМВ » і «Реверс». Після гри журі оголосили повний склад півфіналістів: «Свидетели Горбачова», «Дети Арбата», «Другой мир», "ДТП”, "БМВ”, "Реверс”, "Два капитана” і « STOP- Контроль». З чим ми і поздоровляємо команди. А поки що бажаю всім добре відпочити влітку, щоб у вересні з новими силами комусь грати, а комусь уболівати за свої улюблені команди! Півфінали повинні буди жаркими !)))

 

Ольга Піцик
08.05.2009, 17:20

http://luguniv.edu.ua/?z1=b,1389

Категория: Новости нашего региона | Просмотров: 888 | Добавил: Professor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Мы - Далевцы!

Календарь
«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Наши партнёры
  • Кафедра гуманитарных и социально-экономических дисциплин
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Copyright MyCorp © 2024     Created by Alex Kalinin