Кафедра
Инженерных дисциплин
 
Краснодонский факультет инженерии и менеджмента
Восточноукраинского национального университета
имени Владимира Даля
Чт, 25.04.2024, 10:05
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Форма входа

Категории раздела
Новости Факультета!!! [141]
Новости нашего региона [484]
Новости науки и техники [1134]
IT- новости [933]
Авто-новости [98]
Сообщения об интересных событиях [414]
Зарубежные новости [203]
Новости материаловедения [74]
Водород [28]
Сведения о влиянии водорода. Водородная энергетика.
Здоровье [126]
Новости образования [48]
Новости университета [43]
Новости Украины [70]
Разное [320]
Триботехника [1]
Компьютерные игры [43]
Программирование [9]
Подготовка к поступлению [162]

Поиск

Главная » Новости университета
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
Переможцями конкурсу спортивних телепрограм стали випускники та студенти Далівського університету
Олімпійський рух – явище всесвітнього масштабу, тому в межах Міжнародного Олімпійського року Національний Олімпійській комітет України провів низку заходів, спрямованих на популяризацію спорту. Долучився до цього і Східноукраїнський університет імені Володимира Даля, який давно підтримує дружні зв’язки з Луганським відділенням НОКу. Свідченням цього стало проведення VII щорічного регіонального відкритого конкурсу спортивних телевізійних програм - «Світ спорту». Вже четвертий рік поспіль захід проводиться у Далівському університеті.

На конкурсі були присутні голова Луганського відділення Національного Олімпійського комітету України, два олімпійських чемпіони, заслужені тренери, викладачі, ведучі спортивних програм та інші відомі люди Луганщини. Професіональні журналісти й новачки здивували журі різноманіттям жанрів і темами своїх робіт. На конкурсі було представлено дві категорії журналістських матеріалів: програми професійних журналістів обласних телерадіокомпаній та передачі студентів вузів міста й області. Мета конкурсу «Світ спорту» - активізація пропаганди телерадіокомпаніями й телестудіями фізичної культури, спорту й олімпійського руху. На конкурсі було представлено 23 роботи з 13 ТРК та двох навчальних телес ... Читать дальше »
Категория: Новости университета | Просмотров: 645 | Добавил: Professor | Дата: 30.04.2010 | Комментарии (0)

У СНУ ім.В.Даля стартувала екологічна акція

Студенти Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля започаткували екологічну акцію «Посади дерево», приурочену 90-річчю вузу.

Першими висадили в Університетському парку 44 дерева (каштани, липи, в`язи, акації) студенти факультету природничих наук, реалізуючи план, запропонований ректором СНУ ім. В. Даля Олександром Голубенко з висадки на алеях парку 90 дерев. Також далівці розпочали посадку квітково-декоративних культур на клумбах головної алеї Університетського парку. Першокурсники-екологи провели акцію «Пам`яті Чорнобиля», в ході якої на алеї з однойменною пам`ятною стелою було висаджено 12 кленів, 5 лип і дві скумпії. Активісти екологічного клубу «Еконікс» спільно з дев`ятикласниками ЗОШ № 18 посадили 10 акацій і 16 кленових дерев в кінці головної алеї. Продовжили акцію «Посади дерево» студенти факультету фінансового управління та філософського факультету. Вони висадили по алеї біля третього корпусу 20 берези та чотири черемхи. Надалі далівці продовжать озеленювати величезну територію університету, тим самим, прикрашаючи рідне місто і покращуючи екологію.

http://www.snu.edu.ua/index.php?nmode=1047

Категория: Новости университета | Просмотров: 589 | Добавил: Professor | Дата: 29.04.2010 | Комментарии (0)

У СНУ ім. В.Даля стала відома переможниця конкурсу «Міс університет - 2010»

Традиційно «Студентська весна» в Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля ознаменувалася проведенням конкурсу краси «Міс університет 2010». У відборі взяли участь 18 дівчат. Кожен факультет представив свою учасницю, а факультет-переможець минулого року - двох. Дівчата пройшли чотири конкурси: дефіле в ділових костюмах, конкурс талантів, дефіле в купальниках та дефіле у вечірніх сукнях, яке включало конкурс на інтелект.

Цього року переможницею стала студентка другого курсу факультету електротехнічних систем Ірина Ромашова. Перша красуня університету навчається за спеціальністю «Медичні прилади та обладнання». Ірина ніколи не займалася в модельних агентствах, а в конкурсі краси брала участь вперше в житті. З шести років вона у спорті. Спочатку займалася скелелазінням і плаванням. Потім протягом чотирьох років займалася п`ятиборством, і навіть виграла Чемпіонат України. Зараз займається софтболом в команді «Ніка-Далевський університет». Крім цього, встигає займатися бігом, плаванням, кінним спортом і фехтуванням. Останнє, до речі, Ірина продемонструвала в конкурсі талантів: на сцені боролася з партнером шпагами. Свої численні захоплення Ірина дуже просто пояснює: «Я людина енергійна і не можу сидіти на місц ... Читать дальше »
Категория: Новости университета | Просмотров: 637 | Добавил: Professor | Дата: 26.04.2010 | Комментарии (0)

 біля СНУ ім.В.Даля посадять вишневий сад

22 квітня о 13.45 в Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля стартує соціальний проект «Вишневий сад», під час якого буде закладений сад біля 5 корпусу CНУ ім. В. Даля.

Посадка саду приурочена до святкування 90-річчя університету, 40-й річниці Дня Землі, який відзначається щорічно 22 квітня, в рамках Загальнодержавної програми формування національної екологічної мережі України на 2000-2015 роки. Проект проводиться за підтримки ректорату університету, громадської організації «Східноукраїнський бізнес-інкубатор» та фонду Віктора Пінчука за участю ініціативної студентської молоді. Проект проводитись під егідою залучення уваги громадськості до проблем забруднення навколишнього середовища, формування ціннісних відносин та патріотичного духу студентської молоді до навколишнього середовища, озеленення території університету, шанобливого ставлення до нашого краю.

http://www.snu.edu.ua/index.php?nmode=1041
Категория: Новости университета | Просмотров: 647 | Добавил: Professor | Дата: 22.04.2010 | Комментарии (0)

Луганська команда «Ніка-Далевский університет» перемогла у міжнародному софтбольному турнірі

Женская софтбольная команда «Ника-Далевский университет» Восточноукраинского национального университета имени Владимира Даля в VII Международном турнире по софтболу - Кубок В.В.Шигалевского - заняла первое место.

В этом году на соревнования съехались четыре команды из Украины и России. «Калита» и «Калита 2» приехали из города Одинцово Московской области. Луганск представили команда «Ника-Далевский университет» и младший состав команды «ЮНИКА». Игра проходила в двух подгруппах. В финале команда «Ника-Далевский университет» встретилась с «Калитой», обыграв гостей со счетом 7:2 и заняв первое место в группе А. В группе В «ЮНИКА» уступила гостям «Калита-2» со счетом 4:11. «Это начало сезона, которое во многом определяет потенциал каждого игрока, – рассказал тренер команды Василий Кисиль. – Через две недели первый тур Чемпионата Украины, который мы принимаем. В августе – участие в Кубке Европейских чемпионов». По итогам игры физкультурно-спортивное общество „Спартак” определило лучших игроков турнира. Ими стали Галина Носкова и Юлия Чижова. Семья В.В. Шигалевского вручила приз «Для активного ветерана софтбольного движения» игроку команды «Ника-Далевкский университет» Наталье Кисиль. Этот турнир н ... Читать дальше »
Категория: Новости университета | Просмотров: 547 | Добавил: Professor | Дата: 20.04.2010 | Комментарии (0)

Мы - Далевцы!

Календарь
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архив записей

Наши партнёры
  • Кафедра гуманитарных и социально-экономических дисциплин
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Copyright MyCorp © 2024     Created by Alex Kalinin