Кафедра
Инженерных дисциплин
 
Краснодонский факультет инженерии и менеджмента
Восточноукраинского национального университета
имени Владимира Даля
Чт, 25.04.2024, 02:20
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Форма входа

Категории раздела
Новости Факультета!!! [141]
Новости нашего региона [484]
Новости науки и техники [1134]
IT- новости [933]
Авто-новости [98]
Сообщения об интересных событиях [414]
Зарубежные новости [203]
Новости материаловедения [74]
Водород [28]
Сведения о влиянии водорода. Водородная энергетика.
Здоровье [126]
Новости образования [48]
Новости университета [43]
Новости Украины [70]
Разное [320]
Триботехника [1]
Компьютерные игры [43]
Программирование [9]
Подготовка к поступлению [162]

Поиск

Главная » Новости университета
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 »
У Далівському університеті простежено вплив глобалізації на розвиток національної економіки

У Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля відбулася ІІ Міжнародна науково–практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених "Проблеми глобалізації та моделі стійкого розвитку економіки", яка присвячена 90-річчю вишу і 35-річчю кафедри економічної кібернетики.

Географія і кількість учасників конференції зростає з кожним роком. Цього разу в конференції взяли участь близько 300 учасників з України, Росії, Білорусі, Молдови, Польщі, Казахстану тощо. Пленарне засідання було цікавим, змістовним, йшло жваве обговорення доповідей. У привітанні учасників конференції ректор СНУ ім. В.Даля професор Олександр Голубенко підкреслив значну подію для далівців – надання університету статусу національного самоврядного (автономного) дослідницького вищого навчального закладу. Через телеміст, що відбувся з Польщею, віце-голова правління міжнародної консалтингової фірми L & J Techtrading Sp. z o.o. (Варшава) Л.В. Левашова побажала розвитку партнерських відносин Україні і Польщі, а також економічного розквіту обом державам. Голова міста Свердловськ О.І. Шмальц дав пораду молодим вченим не гаяти часу у здійснені своїх мрій і реалізації ідей. Доповіді провідних вчених кафедри „Економічна кіберне ... Читать дальше »
Категория: Новости университета | Просмотров: 649 | Добавил: Professor | Дата: 01.04.2010 | Комментарии (0)

Согласно постановлению Кабинета Министров Украины Восточноукраинскому национальном университету имени Владимира Даля присвоен статус национального автономного исследовательского высшего учебного заведения.



«Стоит ли говорить, насколько судьбоносно для нас это событие? Это высшее проявление признания Далевского университета как образовательно-научно-воспитательного центра, - отметил ректор вуза Александр Голубенко. - Я уверен, что мы будем достойно нести это звание и делать все возможное для развития университета и выполнения нашей главной задачи - подготовки будущей элиты Украины».

Следует сказать, что ВНУ им. В. Даля стал четырнадцатым высшим учебным заведением в Украине, которое получило статус национального автономного исследовательского вуза.


http://www.0642.com.ua/article/15783

Категория: Новости университета | Просмотров: 579 | Добавил: Professor | Дата: 01.04.2010 | Комментарии (0)

Далівський університет: 90 років служіння науці

27 березня цього року загальновизнаний, один з найбільших та авторитетніших навчальних закладів України - Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля - переступає свій 90-річний ювілей. Сьогодні о 14:30 в актовій залі університету відбудеться відкрите урочисте засідання Вченої ради.

Виш є найбільшим підприємством на Луганщині, найпотужнішим університетом за якісним складом викладачів та найбільшим серед навчальних закладів за контингентом студентів, які здобувають вищу освіту. Постановою Кабінету Міністрів України № 227 від 24 березня 2010 Східноукраїнському національному університету імені Володимира Даля присвоєно статус самоврядного (автономного) дослідницького національного університету. Тим самим, СНУ ім. В. Даля удостоєний цього самого високого статусу для університетів третім у Лівобережній Україні та чотирнадцятим в Україні. Під час створення у 1920 році виш отримав назву «Луганський вечірній робітничий технікум». На той час це був перший вищий навчальний заклад у Луганську з підготовки кадрів для машинобудівних підприємств, що мав тільки механічний та електротехнічний факультети та налічував 132 студенти (здебільшого це були робітники паровозобудівного й патронного заводів). Перший випуск спеціалістів-інженерів було здійснено у ... Читать дальше »
Категория: Новости университета | Просмотров: 633 | Добавил: Professor | Дата: 26.03.2010 | Комментарии (0)

Президент України привітав колектив СНУ ім.В.Даля

З 90-річчям заснування вишу колектив Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля привітав Президент України Віктор Янукович.

Зокрема, в тексті привітання, розміщеному на офіційному сайті Президента України (http://www.president.gov.ua/news/16785.html) говориться:

«Шановні друзі!

Щиро вітаю професорсько-викладацький склад, студентів, увесь колектив Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля із 90-річчям від дня заснування.

Ваш університет є одним із провідних вищих навчальних закладів України, величезним освітньо-науковим комплексом, який справедливо вважається лідером технічної освіти та науки у нашій країні. Його випускники успішно працюють у багатьох галузях вітчизняної промисловості, примножуючи економічну міць української держави. Переконаний, що ви і надалі будете йти в авангарді освітнього процесу, виховувати для країни сучасних висококваліфікованих спеціалістів. Нехай натхнення, творча робота вашого колективу і надалі сприяють науково-технічному поступові України та забезпеченню її конкурентоспроможності як у Європі, так і в у ... Читать дальше »
Категория: Новости университета | Просмотров: 592 | Добавил: Professor | Дата: 26.03.2010 | Комментарии (0)


У Далівському університеті визначили переможців Кубка ректора з баскетболу
У Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля відбувся Кубок ректора з баскетболу серед викладачів і співробітників, присвячений 90-річчю заснування вишу. У змаганнях взяли участь близько 30 осіб, які склалися в чотири команди: факультетів прикладної механіки й матеріалознавства, масових комунікацій, природничих наук і збірної транспортних факультетів (систем автомобільних комунікацій, систем рейкових комунікацій, логістики). «Сьогодні ми відкриваємо перший Кубок ректора з баскетболу, - сказав на відкритті змагань завідувач кафедрою фізичного виховання професор Валентин Ляпін. - Вважаю, що викладачі й співробітники підтримають проведення цих змагань. Можливо, надалі в цій боротьбі будуть брати участь і жіночі команди». У фінальній грі зустрілися команди факультетів масових комунікацій і прикладної механіки й матеріалознавства. У підсумках напруженої боротьби перемогла команда факультету масових комунікацій. Кубок ректора з баскетболу вручили деканові факультету Тетяні Мироновій. Почесне третє місце одержала збірня команда транспортних факультетів.

http://www.snu.edu.ua/index.php?nmode=1026
Категория: Новости университета | Просмотров: 579 | Добавил: Professor | Дата: 26.03.2010 | Комментарии (0)

Мы - Далевцы!

Календарь
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архив записей

Наши партнёры
  • Кафедра гуманитарных и социально-экономических дисциплин
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Copyright MyCorp © 2024     Created by Alex Kalinin