Кафедра
Инженерных дисциплин
 
Краснодонский факультет инженерии и менеджмента
Восточноукраинского национального университета
имени Владимира Даля
Пт, 29.03.2024, 03:54
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Форма входа

Категории раздела
Новости Факультета!!! [141]
Новости нашего региона [484]
Новости науки и техники [1134]
IT- новости [933]
Авто-новости [98]
Сообщения об интересных событиях [414]
Зарубежные новости [203]
Новости материаловедения [74]
Водород [28]
Сведения о влиянии водорода. Водородная энергетика.
Здоровье [126]
Новости образования [48]
Новости университета [43]
Новости Украины [70]
Разное [320]
Триботехника [1]
Компьютерные игры [43]
Программирование [9]
Подготовка к поступлению [162]

Поиск

Главная » 2012 » Октябрь » 6 » У СНУ ім. В. Даля обговорили проблеми та перспективи легкої і харчової промисловості
05:37
У СНУ ім. В. Даля обговорили проблеми та перспективи легкої і харчової промисловості
У СНУ ім. В. Даля обговорили проблеми та перспективи легкої і харчової промисловості

 На базі Євпаторійського відділення Кримського факультету Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля в рамках святкування десятирічного ювілею кафедри легкої і харчової промисловості університету відбулася III міжнародна науково-практична конференція наукової молоді і студентів «Сучасні проблеми розвитку легкої і харчової промисловості».

У конференції взяли участь близько 60 студентів та молодих вчених з Києва, Донецька, Керчі, Луганська, Краснодона, Луцька, Сєвєродонецька, Тернополя, Харкова, Ростова-на-Дону і міста Шахти.

Краснодонський факультет Інженерії та Менеджменту бере активну участь у цій конференції кожного року. Так за останні три року з факультету було надано біля 20 тез доповідей, як студентів так і викладачів.


У в 2011 році студента (гр. До 607) Бачуру Олега Володимировича нагороджено грамотою за кращий виступ і активну участь. Тема доповіді «Енергозберігаюча технологія сублімації харчових продуктів» (наук. кер. Ніколаєнко В.Ф.). На конференції були присутні гості та доповідачі з Російської Федерації та різних ВНЗ України.

В рамках її проведення розглядалися технології охолодження, застосовувані в побутових холодильних агрегатах, обговорювалися проблеми та перспективи використання різної сировини у виробництві морозива, шляхи удосконалення ресторанного господарства, піднімалися теми поліпшення естетичних властивостей хутряних виробів. Жвавий інтерес викликали доповіді про історію розвитку легкої промисловості України та український народний костюм і текстильні вироби в музеях Харківської області. По закінченню засідань учасники за традицією поклали квіти до пам'ятника Володимиру Далю.

Так наприклад, у 2012 році надано тези доповідейк.т.н., доц. В.О. Колесніковим,

"НАНОТЕХНОЛОГІЇЇ ДЛЯ ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВИХ ТА ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ", та Курильов В.О., Тупельняк О.Л.,  гр. К 209, Науковий керівник - к.т.н., доц. В.О. Колесніков

"НА ПОРОЗІ ЕРИ ХАРЧОВИХ НАНОТЕХНОЛОГІЙ".

У рамках проведення наукового заходу відбулася презентація двох нових навчальних посібників. Книга «Тепломасообмінне обладнання підприємств харчової промисловості», авторами якої є дві представниці Московського державного університету технологій і управління ім. К.Р.Разумовського в Ростові-на-Дону  - доктор технічних наук, професор Тетяна Ріпполь-Сарагосі та кандидат технічних наук, доцент Наталія Щербак - і завідувач кафедрою легкої і харчової промисловості СНУ ім. В. Даля, доктор технічних наук Інна Дейнека, отримала гриф МОНмолодьспорту України. Над другим презентованим виданням - «Технологічне обладнання для механічної обробки морепродуктів» - працювали кандидат технічних наук, доцент кафедри технологічного обладнання харчових і рибопереробних виробництв Керченського державного морського технологічного університету Олександр Звегінцев, Інна Дейнека та представник Харківського університету харчування та торгівлі - доктор технічних наук, професор Григорій Дейниченко.
Категория: Новости Факультета!!! | Просмотров: 400 | Добавил: Professor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Мы - Далевцы!

Календарь
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архив записей

Наши партнёры
  • Кафедра гуманитарных и социально-экономических дисциплин
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Copyright MyCorp © 2024     Created by Alex Kalinin