Кафедра
Инженерных дисциплин
 
Краснодонский факультет инженерии и менеджмента
Восточноукраинского национального университета
имени Владимира Даля
Пт, 29.03.2024, 13:11
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Форма входа

Категории раздела
Новости Факультета!!! [141]
Новости нашего региона [484]
Новости науки и техники [1134]
IT- новости [933]
Авто-новости [98]
Сообщения об интересных событиях [414]
Зарубежные новости [203]
Новости материаловедения [74]
Водород [28]
Сведения о влиянии водорода. Водородная энергетика.
Здоровье [126]
Новости образования [48]
Новости университета [43]
Новости Украины [70]
Разное [320]
Триботехника [1]
Компьютерные игры [43]
Программирование [9]
Подготовка к поступлению [162]

Поиск

Главная » 2009 » Февраль » 1 » Пошукова система "конкурс"
20:30
Пошукова система "конкурс"

Калінін О.В. прийняв участь у нараді в Міністерстві освіти і науки України (м. Київ)  з питань функціонування інформаційно-пошукової системи "Конкурс" під головуванням заступника міністра Павла Полянського. В нараді взяли участь директор департаменту вищої освіти Ярослав Болюбаш та експерт програми сприяння зовнішньому тестуванню в Україні (USETI) Володимир Ковтунець. Ішлося про вдосконалення системи пошуку та про її функціонування.

З 2 лютого 2009 року знову стартує інформаційно-пошукова система "Конкурс" із доступом до мережі Інтернет, дещо вдосконалена технологічно, що дає більші можливості для абітурієнтів. Діяльність системи сприятиме прозорості у вступній компанії і створить широку інформаційну базу для отримання потрібної вичерпної інформації щодо надходження заяв на вступ до вищих навчальних закладів та сприятиме отриманню даних правової бази.

Пошукова система міститиме інформацію щодо кожного вищого навчального закладу: загальна кількість поданих заяв; кількість заяв, поданих на місця державного замовлення; на вступ поза конкурсом; на цільовий прийом.

Користувачі також зможуть отримати дані про максимальну, середню та мінімальну суму балів із конкурсних предметів за сертифікатами, поданими вступниками до вищого навчального закладу, дізнатись про ліцензійні обсяги прийому, обсяги державного замовлення, переліки конкурсних предметів, вартість одного року навчання з кожного напряму підготовки (спеціальності) окремо за формами навчання.

Система "Конкурс" подаватиме не лише статистичну інформацію, а й, відповідно до Умов прийому, міститиме інформацію про кожного абітурієнта: бали сертифікату, рейтинг. При поданні документів кожен вступник отримує коди доступу до сторінки, де має можливість знайти відомості про свій рейтинг за напрямом підготовки у вищому навчальному закладі.

Довідково:

Система "Конкурс" була експериментально введена в 2008 році з метою оперативного інформування вступників. На всій території України вдало відпрацьовано нововведення. Відзначено унікальність системи, аналогів якої немає у світі.

За даними МОН, ця система отримала величезний резонанс не тільки серед абітурієнтів України, нею скористалося понад шість мільйонів людей із 62 країн світу.

Просмотров: 991 | Добавил: alkalin | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Мы - Далевцы!

Календарь
«  Февраль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Архив записей

Наши партнёры
  • Кафедра гуманитарных и социально-экономических дисциплин
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Copyright MyCorp © 2024     Created by Alex Kalinin